Esiintyjäpalvelut

Kulttuuridynamo tarjoaa yrityksille ja yksityisille sketsihahmoviihdettä parhaimmillaan. Hahmot on luonut näyttelijä Kati Urho, joka heittäytyy Pipsan, Valman ja Tytin rooleihin esittäen hauskat ja tuoreet tulkinnat nykyaikaisista työelämän ammattilaisista. Kysy lisää: liisa@kulttuuridynamo.fi

Lisätietoa näyttelijä Kati Urhosta: Kati_Urho_CV

Pipsa_innostaa innovoimaan

Kuntoileva innovaatio-ravitsemusteraupeutti Pipsa Juvonen

Hyvinvointiekspertti Pipsa innostaa omilla esimerkeillään kaikkia työyhteisöjä. Pipsa voi tulla keventämään seminaaripäivän antia, piristämään illanistujaisia tai tarjoamaan uusia vinkkejä yrittäjille. Konkreettisten ja toiminnallisten esimerkkien kautta Pipsa paljastaa hyvinvoinnin salat auki. Pipsan kyydissä karisee turhat mielen ja kehon kilot rennosti pois!

20 minuutin komediapläjäys kertahintaan 500 €.

 

Vakuutustutkija Valma

Miten yrityksen myyntistrategiaa pystyy tehostamaan? Minkälaisia välineitä tarvitaan työntekijöiden motivoinnin lisäämiseen? Mitkä tulevaisuuden trendit tulevat oleellisesti vaikuttamaan yritysten myyntikasvuun? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa ansioitunut vakuutustutkija Valma herättelevän hauskassa esityksessään.

20 minuutin huumorisetti kertahintaan 500 €.

 

Elämäntapataiteilija ja ikätutkija Tytti Tupee

Maakuntia kiertävän elämänilon lähettilään valloittava esitys pistää päät pyörälle ja nauruhermot lujille! Merkkipäivien ja muiden rentojen tilaisuuksien valopilkku Tytti luotsaa eteenpäin positiivista elämänasennetta ja iän tuomaa viisautta.

20 minuutin naurupotti kertahintaan 500 €.